Inzerce práce v gastronomii, hotelnictví, lázeňství a cestovním ruchu
    
    
     22. listopadu 2017   |   04:33
Uživatel nepřihlášen



Pokročilé hledání 

Kuchařské školy mění socialistickou výuku

Informace pro uchazeče

Jak uspět u výběrového řízeníJak uspět u výběrového řízení | 14. 02. 2014
Jakých chyb se dopouštějí uchazeči o zaměstnání v oboru hotelnictví, na co si dát pozor a jak u pohovoru zaujmout? V rozhovoru pro časopis Gastro & Hotel odpovídá personální ředitelka CPI Hotels Ing. Anna Kulíková. Jaké dělají uchazeči o práci při pohovoru chyby? Je otázka, co je chybou, protože ...
Lékařské prohlídky zaměstnanců od 1.4.2012 | 26. 05. 2013
K rozsáhlým změnám v oblasti pracovněprávních vztahů, ke kterým došlo od 1.1.2012 novelizací zákoníku práce, musíme ještě připočítat nový zákon o specifických zdravotních službách, účinný od 1. dubna 2012. Jednou ze specifických zdravotních služeb, které zákon nově upravuje, je i pracovnělé ...
Životopis uchazeče o práci v hotelnictví a gastronomii | 17. 04. 2011
Doporučení pro psaní životopisu uchazeče o práci v hotelnictví a gastronomii. Stručně, přehledně a cíleně! 3 zásady, jichž by se měli uchazeči o práci řídit. Neměli by se při psaní životopisu cítit jako ve škole při psaní seminární práce, tedy čím více tím lépe. Naopak, mě ...
Jaké otázky očekávat u pohovoru | 17. 04. 2007
Otázky na začátek rozhovoru Jak jste se dozvěděli o možnosti zaměstnat se u nás? Co víte o naší firmě? O jaký typ práce máte zájem? Kdo měl ve vaší kariéře na vás největší vliv? Proč jste ukončil předcházející zaměstnání? Jak si představujete ...
Jak napsat životopisJak napsat životopis | 17. 04. 2006
Životopis je vždy první zprávou, kterou zaměstnavatel dostává od svého potencionálního zaměstnance. Je vlastně výpovědí uchazeče o sobě, jeho profesním vývoji, sledu vykonávaných zaměstnání, vzdělání, pracovních zkušenostech, vědomostech a v neposlední řadě i o schopnosti logicky uvažovat, prezentovat se a poskytovat ...
Jak se připravit na pohovor | 15. 04. 2006
Ucházíte se o zaměstnání a potencionálnímu zaměstnavateli jste předali svůj životopis a motivační dopis, na jehož základě jste byli pozváni k osobnímu pohovoru do společnosti, kde se ucházíte o práci? Je to známka toho, že jste svým profesním profilem přesvědčili personalistu ...
 


Archivované články.
Komentáře, dotazy a připomínky nám můžete zaslat kontaktním formulářem.
Příspěvky do této rubriky posílejte prosím na níže uvedený email.
 
Uživatelské jméno 
Heslo 


Zaregistrovat se
Zapomenuté heslo
 
 
Odborná spolupráce
GASTRO & HOTEL
GASTRO Plus
C.O.T.
 





















TOPlist